BABY born viert 30ste verjaardag met gloednieuwe pop

Door -
BABY born
© BABY born
Bijna iederéén heeft ooit wel eens een BABY born-pop te slapen gelegd, een flesje gegeven of in bad gezet! Niet gek, want BABY born mag dertig kaarsjes uitblazen. Dat wordt feestelijk gevierd met een gloednieuwe pop. Eentje mét magische ogen!

Een pop die de ogen op magische wijze sluit? Zapf Creation, wereldberoemd om hun BABY born-poppen, doet het weer. Voor de dertigste verjaardag van miljoenen kinderen hun favoriete speelkameraadje, bedacht de speelgoedgigant de BABY born Magic Girl én Magic Boyde pop die je met een unieke fopspeen meteen naar dromenland stuurt!

Grote en kleine zorgen

De nieuwe Magic Girl en Magic Boy past perfect binnen de filosofie van Rosa en Max Zapf, die bijna negentig jaar geleden Zapf Creation oprichtten: het is een méér dan een pop alleen. Kinderen leren dankzij BABY born liefhebben en zorgen voor anderen en ze vertrouwen de poppen hun grootste en kleinste zorgen toe. Om nog maar te zwijgen over het verbindende karakter. Zo mag broer de fles geven of je beste vriendin de luier verschonen. Een mooi samenspel!

Al sinds 1991 verovert BABY born kinderkamers over de hele wereld. De meeste poppen lieten toen al hun haren knippen door kinderkappers, sommigen zeiden zelfs al ‘mama’Maar BABY born ging meteen een stap verder. De pop huilde en sliep, kreeg flesjes en ging op het potje, en dat allemaal zónder batterijen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kleine vingertjes

Maar wat is het echte geheim achter het succes van BABY born? Dat Zapf Creation de poppen bedenkt op maat van kinderen. Het lijfje is intussen al stukken zachter, en zelfs de kleinste vingertjes kunnen met de pop overweg. Misschien nog leuker: de leuke hebbedingetjes! Wat dacht je van een badkuip met wat muziek en écht water? Of een mooie scooter om door de stad te scheuren? En voor elke gelegenheid een nieuwe outfit.

En Zapf Creation neemt ook z’n verantwoordelijkheid: tegen de herfst van 2022 moeten alle BABY born-verpakkingen plasticvrij zijn. De kijkvensters, de blisters en de sluitingen worden stap voor stap vervangen door milieuvriendelijke materialen. Je zal de nieuwe verpakkingen herkennen aan de zonnebloem!

LEES MEER OVER SPEELGOED:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here