© getty images

10 onmisbare items in de handtas van elke mama

Wat zit er allemaal in jouw handtas? Vast heel wat meer dan een portefeuille, sleutels en een smartphone. Wij deden een kleine rondvraag en kwamen uit bij 10 onmisbare items die bijna elke mama in haar handtas heeft. Herkenbaar?

10 onmisbare items in de handtas van elke mama

1. Een versnapering

Een lastig kindje of eentje met een ontembare honger? Dat komt vaak op hetzelfde neer, net zoals de remedie. Een ‘verloren’ koekje komt dan altijd van pas. Of een doosje rozijntjes, nog beter. Ze zijn er iets langer zoet mee en het is nog eens gezond ook. Je voorziet best wel een versnapering per kind, om de lieve vrede te bewaren. 😉

2. Zakdoekjes

Uiteraard. Altijd wel een neus die gesnuit moet worden, of om vuile handjes of een vies mondje schoon te maken.

3. Portefeuille van je man

‘Schat, mag mijn portefeuille in je handtas?’. Een vraag die ons allen welbekend in de oren klinkt, niet?

4. Tutjes

Ah ja. Voor de allerkleinsten even onmisbaar als die versnaperingen. Want ze werken nu eenmaal altijd en dat ene exemplaar dat je oogappel bij had, is vast kwijt of valt tijdens je boswandeling in een plas.

5. Een klein speelgoedje

Liefst zo compact mogelijk natuurlijk. Maar spelen kan altijd en er doen zich vast gelegenheden genoeg voor waarin dat kleine ding je redder in nood zal zijn.

6. Een tetradoek

Want wat kun je allemaal doen met een tetradoek? Allicht zijn er minder antwoorden op de vraag wat je er niet mee kunt doen. Je gebruikt hem als verschoningsmatje, slabbetje, zonnewering, handdoek, dekentje of om discreet borstvoeding te geven.

7. Concealer

Je bent moe. Daarover geen twijfel. Laat die concealer wonderen doen en niemand die het ziet.

8. Babydoekjes

Voor al die dingen waarvoor een gewoon zakdoekje of tetradoek niet volstaan.

9. Een lepeltje

Want hoe geef je je kleintje anders al die onverwachte papjes en yoghurtjes die je krijgt, koopt of ook nog ergens in je handtas tegenkwam.

10. Slab

En voor al die onverwachte, maar heel welkome eetmomenten heb je best ook een slabbetje bij de hand.

Kan je nog praktische tips gebruiken?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content