12 knuffeltjes om te blijven knuffelen

Door -
kind met knuffel zappy
Heb je zelf als ouder nog steeds je knuffel van toen je klein was? Leuke herinneringen borrelen terug op en natuurlijk wil jij je spruit ook zulke zalige terugkijkmomenten geven. Je hoeft niet ver te zoeken, want wij hebben hier de schattigste knuffels!

Knuffels té schattig voor woorden!

Een knuffel is niet zomaar een knuffel. Wanneer je die van kleins af aan al bij je hebt, hechten er zich allerlei mooie momenten aan je knuffel. Misschien kreeg je ze van die ene coole nonkel, misschien was je knuffel je beste vriend tijdens enge donkere nachten of misschien was je knuffel de ideale partner tijdens een tea party. Elke keer je die knuffel terugvindt blik je met een lach terug naar je kindermomenten. Geef je kindje ook een vat vol herinneringen met deze knuffels. Een heel hoog knuffel-gehalte verzekerd!

1 / 10
Uiltje
€12,99 – Okaïdi
Schaapje
€8,49 – Prenatal
Aapje
€6,99 – Funnies
Konijntje
€19,90 – Elodie Details
Vosje

 

€15,99 – Jelly Cat
Beertje
€8,00 – Hema
Pinguïn
€ 9,95 – Dreambaby
Beertje
€ 19,95 – Dreamland
Konijntje
€ 15,99 – Fun
Muis
€ 14,95 – Okaïdi

 

Do it yourself!

Je kan natuurlijk ook zelf aan het haken slaan! Voor € 14,99 koop je bij Standaard Boekhandel een boek waarin je alles te weten komt om zelf de creatieve weg op te gaan. Een knuffel gemaakt door mama of papa, kan het nog unieker en specialer? We denken van niet!

LEES OOK

Ode aan de knuffel van mijn kind

Kinderen vaker ziek door hun knuffelbeer?

De meest populaire namen voor knuffels