Agenda: De Winkelstraat

Op zondag 9 oktober, van 10 tot 17 uur vindt in Leuven de tweede editie van De Winkelstraat plaats. 50 verschillende webwinkels en creatievellingen verkopen er hun kwalitatieve spullen.

De Winkelstraat brengt kleine producenten en verkopers samen op één dag. Bezoekers krijgen er de kans om de producten, die soms enkel via het web verkocht worden, te bewonderen. Je vindt er allerlei hippe spullen, handgemaakte accessoires , design voor in huis, kinderkleding en meer….
Voor deze tweede editie van De Winkelstraat is de oppervlakte bijna verdubbeld. en het aantal standhouders opgetrokken naar 50 waarbij veel rekening is gehouden met een grote diversiteit aan kwalitatieve producten.
 
De Winkelstraat is een initiatief van 3 ondernemen Vlaamse dames. Ann Van Velthoven: "De Winkelstraat is zeker geen hobbybeurs. Alle standhouders zijn professioneel actief en gericht op verkoop van hun producten via verschillende, veelal online kanalen. De Winkelstraat biedt hen een mogelijkheid om klanten in de streek rond Leuven te bereiken."

"Het aantal aanvragen van standhouders voor deze editie was overweldigend", vertelt Bieke Delrue. "We hebben niet iedereen kunnen uitnodigen maar we hebben wel een heel divers aanbod kunnen samenstellen!"

"We kijken uit naar de gezellige drukte van de vorige keer. De Sportoase biedt de bezoekers naast vlotte bereikbaarheid ook voldoende parking, eetgelegenheid, het zwembad en kinderopvang. Dicht bij het centrum van Leuven heb je alle ingrediënten om er een leuke daguitstap van te maken.", aldus Marleen Philippart.
Toegang: gratis
Bancontact aanwezig
Alle info kan je vinden op www.dewinkelstraat.com

Partner Content