Agenda: Pop-up bij De Vitrine

Op zoek naar cadeautjes voor eindejaar? Koop De Vitrine letterlijk leeg, want de deuren van De Vitrine zijn maar één dag open als pop-up-winkelcentrum .

Het initiatief van Lola Life Lines De Vitrine is al voor de vierde keer pop-up-winkelcentrum met een collectie zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen. Merken van A tot Z kom je hier tegen. Aaitskimet kleding voor ukkies en de grotere kids, Beeldburomet leuke wenskaarten en bijzondere tafelkleden, Dinner At Sevenvoor al je keukenhebbedingen, Funnyturemet een aanbod van lampen met een knipoog, Hilde Grovenmet illustraties en sieraden voor echte prinsesjes, Letterwebshop om steengoeie cadeaus te kopen, Trashilicousmet de milieuvriendelijke tassen, zo zie je maar, voor ieder wat wils. En voor dat ene cadeautje dat je in gedachten had voor eindejaar, zal je hier zeker slagen.

Zondag 27 novembervindt dit moois plaats op de nieuwe locatie La Brugeoise in Brugge, met gratis entree, betalen met bancontant, een speelhoek om je kids te plezieren en een bar waar je even neer kunt ploffen voor een hapje en drankje met al je bij elkaar geshopt moois.

La Brugeoise
Vaartdijkstraat 5
8200 Brugge
Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur

Partner Content