Ann Van Elsen en vriendin lanceren kindercollectie

Ann Van Elsen en haar vriendin Elke De Bie lanceren een gloednieuwe Belgische baby- en kindercollectie homewear. In de collectie vind je onder andere jumpsuits, joggingpakjes, gilets en T-shirts terug.

Beide mama's liepen al een tijdje rond met hetzelfde plan: een comfy eigen baby- en kindercollectie op de markt brengen. En voilà…June & Jack werd geboren! Over die naam moesten ze trouwens niet lang nadenken want hun eigen kids waren de inspiratie voor de hele collectie.

Ann Van Elsen: "Uiteraard vind je trainingspakjes voor baby's en kinderen maar vaak zijn deze voorzien van opzichtige logo's of tekeningen. Ofwel is het aanbod zeer beperkt qua kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat er naast ons nog tal van mama's op zoek zijn naar sobere, stijlvolle, comfortabele en ook trendy kledij waarbij kwaliteit primeert."

De June & Jack-collectie is enorm geschikt als speelkledij maar het merk toont ook aan dat een hippe, mooie training ook perfect kan dienen voor familiefeestjes en restaurantbezoekjes.

Het merk kenmerkt zich naast het comfort en kwaliteit ook door het rustige kleurenpalet van grijs, beige, taupe, blauw en rood-tinten. Het logo is trouwens subtiel aangebracht maar valt op door een trendy neon-kleur.

June & Jack ligt vanaf augustus 2013 in de winkels. Voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar brengt het merk vooral jumpsuits en trainingspakjes. De collectie is verkrijgbaar tot en met 8 jaar voor zowel jongens als meisjes. Vanaf 2 jaar zal de lijn uitgebreid worden met blazers, cardigans en T-shirts.

Meer info: www.juneandjack.be

Partner Content