Baby slaapt nu in precies dezelfde houding als in baarmoeder

Deze fantastische foto laat zien hoe een baby nu hetzelfde slaapt als in de baarmoeder. Mama Sarah Stappling grapt op een Amerikaanse sociale nieuwswebsite dat ze nu alvast heel zeker is dat haar baby niet werd verwisseld.

De Amerikaanse Sarah Stappling beviel recent van een zoon: Michael. Drie weken ná de bevalling valt haar op dat de slaaphouding van haar kleine zoon, zo vlak na de bevalling, nog precies hetzelfde is als hoe hij in haar buik lag.

Déjà vu

Vlak na de bevalling keek ze naar haar zoontje en kreeg ze een déjà vu. Ze herkende het beeld. Niet snel daarna kwam ze erachter hoe ze hem eerder in deze slaaphouding zag: tijdens een echo.

Op Reddit schrijft ze bij de beelden: ‘Weet zeker dat niemand mijn baby heeft verwisseld bij de geboorte. Voortgang van drie weken voor en drie weken na de bevalling.’ En wat blijkt? Dit is Michael’s favoriete slaaphouding.

Slapen als een roos

De eerste dag nadat hij uit het ziekenhuis kwam, werd het meteen duidelijk dat hij een favoriete positie heeft. Ondanks het feit dat hij op een speciaal, hard apparaat slaapt om zijn geelzucht tegen te gaan, slaapt hij als een roos – mits hij zijn armen in dezelfde positie heeft als destijds in de baarmoeder.

En dat is knap, maar volgens Sarah is haar Michael de rust zelve. “Toen ik hem voor het eerst zag (slapen), vond ik het zo schattig. Maar toen ik doorhad dat hij altijd zo lag, heb ik iedere keer een foto gemaakt.”

Bron: Famme

Lees ook:

 

 

Partner Content