BabyBjörn lanceert een organische lijn

De nieuwe “Organische lijn” van BabyBjörn is er voor alle ouders die veiligheid en welzijn van hun kleintjes én het milieu een warm hart toedragen. De producten zijn vervaardigd uit organisch katoen.

De draagzakken “Original Organic” en de “Active Organic” zijn precies hetzelfde als de gewone Original en Active. Ze bieden dezelfde voordelen, zoals het bevorderen van het hechtingsproces tussen ouder en kind.

Alle verstellingen worden gedaan aan de voorkant, dat is handig om zonder hulp de draagzak aan- en uit te doen. De draagzak “Original” is geschikt voor baby’s vanaf 3,5 tot 11 kg. De draagzak “Active” kan gebruikt worden voor baby’s vanaf 3,5 kg tot 12 kg.

Ook de Babysitter Balance is er nu in een versie van organisch katoen. In de Babysitter Balance schommelt baby zachtjes door zijn eigen bewegingen, wat een kalmerend effect heeft en de evenwichtsorganen stimuleert, het evenwicht ontwikkelt en de motoriek bevordert. Praktisch en gemakkelijk in gebruik en eenvoudig in de slaap, rust of speelstand te verstellen. De Babysitter Balance is opvouwbaar. Geschikt voor baby’s vanaf 3,5 kg en peuters tot 13 kg.

“Organisch” katoen, wil zeggen dat het is geteeld zonder het gebruik van chemische meststoffen, pesticiden en gen- gemanipuleerde planten.
BabyBjörn gebruikt organisch textiel dat voldoet aan de Global Organic Textile Standard (GOTS, een internationaal erkende wereldstandaard voor organisch textiel).
Daarbij voldoen alle stoffen die BabyBjörn verwerkt in de producten en die in aanraking komen met de babyhuid, aan de Öko-Tex klasse 1 normen. Deze strenge certificering betekent dat al onze producten volkomen veilig zijn voor kinderen en geen gevaarlijke stoffen bevatten.

Partner Content