Babydrager met 4 draagposities

Een babydrager geschikt voor kindjes van 0 tot 3 jaar? Sinds begin juli kan het want dan lanceerde BABYBJÖRN een babydrager met maar liefst vier draagposities voor kindjes tot 15 kilogram.

Wist jij dat het gewicht van een baby tijdens het eerste jaar vaak verdriedubbelt? En dat het zwaartepunt van je kindje zich verplaatst? Tot aan zijn derde jaar ontwikkelt je kleintje dan ook razendsnel en net daarom lanceert BABYBJÖRN de buik- en rugdrager One. Een babydrager met maar liefst 4 draagposities.

Vanaf het moment dat je kleintje ongeveer 3,5 kilo weegt tot het punt dat hij of zij de 15 kilogram bereikt, kan je hem of haar meenemen in de babydrager:

  • Een pasgeboren baby draag je op borsthoogte, met het gezichtje naar jou toe. Bij deze draagpositie zijn er nu twee beenposities – met verschillende spreiding van de benen – mogelijk.
     
  • Is je kleintje stilaan nieuwsgierig naar de buitenwereld? Dan kan je hem of haar omdraaien en laten meegenieten van het uitzicht tijdens iedere wandeling.
     
  • Wordt jouw driejarige kleuter nog snel moe tijdens lange wandelingen? Dan kan je hem of haar op je rug dragen!

Het gewicht van je kindje wordt trouwens verdeeld dankzij een heupgordel en gewatteerde schouderriemen. En natuurlijk zit jouw kindje steeds ergonomisch en veilig.

Extra pluspunten? De BABYBJÖRN One kan in de wasmachine gewassen worden én is vrij van schadelijk en allergieopwekkende stoffen.

[YOUTUBE_TQ6MUenxxyI]

Aanbevolen verkoopsprijs: 149,90 euro

Partner Content