Photo Taken In United States, Oak Bluffs

De drie beste en veiligste autozitjes voor kinderen volgens Test-Aankoop

Winkelrekken vol autozitjes die exact hetzelfde lijken, maar toch net wat anders zijn. Isofix, 5-punts-veiligheidsgordels, verstelsystemen en i-Size … je begint er haast van te duizelen.

Gelukkig zet het team van Test-Aankoop geregeld alle kinderzitjes voor alle leeftijden op een rij. Als onafhankelijke partij vormen zij een betrouwbare stem in de zoektocht naar het geschikte autozitje. Over alle categorieën heen kwamen de volgende drie autozitjes als beste en veiligste autozitjes uit de test:

De allerbeste

De ROMER BABYSAFE PLUS II SHR + BASE ISOFIX krijgt de hoogste score in de koopwijzer van Test-Aankoop. Dit autozitje is geschikt vanaf 0 maanden tot 18 maanden. Prijs: vanaf € 213,34. Klik hier voor meer informatie.

Tweede plaats

De KIDDY Evo-Luna Isize mag trots op de tweede plaats pronken. Heel wat duurder dan nummer 1, de prijs start vanaf € 569. Klik hier voor meer informatie.

Derde plaats

Op de derde plaats vinden we de KIDDY PHOENIXFIX 3 terug. Dit autozitje is het enige in de top 3 dat geschikt is voor kinderen van 9 tot en met 48 maanden oud. De Kiddy Phoenixfix scoort 5 op 5 op de afwezigheid van schadelijke stoffen. Prijs start vanaf € 259. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Test-Aankoop, beeld: Getty

Nieuw in het kiezen van een autozitje? In de volgende artikels maken wij je wegwijs:

 

Partner Content