Boobs-‘n-Burps blijft groeien

Straffe madam en mama van drie kinderen, met een vierde onderweg, Roeline Ham stampte in 2010 Boobs-‘n-Burps uit de grond. De eerste borstvoedingsspeciaalzaak van België bleef sindsdien groeien en ook vandaag staat het retailconcept niet stil. Door in zee te gaan met een investeringsfonds komen er in de nabije toekomst nog meer winkels én zal hun maatschappelijke impact nog vergroten.

Boobs-'n-Burps probeert met haar unieke concept van producten en diensten meer mama's langer en positiever voor borstvoeding te laten kiezen. De borstvoedingsspeciaalzaak heeft al filialen in Brussel en Antwerpen, maar door in zee te gaan met het investeringsfonds SI² Fund kunnen er de komende drie jaar meer winkels komen én kan de maatschappelijke impact vergroten.

Uit ervaring weet Boobs-'n-Burps dat ze met deskundig advies, een goed passende bh of een pijnloze borstkolf de mensen echt helpen, of toch minstens een duw in de rug geven. En dat is net hun drive. Net daarom willen ze meer.

Door samen te gaan werken met het investeringsfonds krijgt het bedrijf meer ademruimte en de mogelijkheid om een grote stap vooruit te zetten: "We hebben ons bedrijf van nul opgebouwd en iedere euro geïnvesteerd en geherinvesteerd. Groeien met beperkte eigen middelen is niet makkelijk. We hadden nood aan een partner die gelooft in wat we doen. We zijn heel blij met het partnerschap met SI² Fund omdat ze ook borstvoeding vooruit willen helpen naast alleen maar te kijken naar winst op korte termijn," aldus Roeline Ham.

Meer info: shop.boobs-n-burps.be

Partner Content