Booby-talk

10 gouden regels voor een mooie boezem van Trinny en Susanah van ‘What not to wear’ om weer boobies te hebben om trots op zijn!

1 Meten is weten
Velen dragen de verkeerde bh maat, je moet je professioneel laten meten en je borsten zien er veel beter uit.

2 Benadruk je ribbenkast
Ongeacht jouw omvang is het deel vlak onder je borsten het smalste deel, dit is de moeite waard om te benadrukken. Je lijkt niet enkel smaller maar jouw borsten lijken ook voller, draag dus net onder je borsten aansluitende kledij of een riem.

3 Show them!
Als je ze probeert de verbergen doe je ze geen eer aan! Borst vooruit!

4 Koop een beugelbeha
Zo duw je jouw borsten naar boven en naar voren, daar waar ze moeten zijn!

5 Kipfilets
Iets kleinere boezem? Geen probleem! Koop siliconen ‘kipfilets’ en steek ze onder jouw borsten in je beha en creëer zo een mooie decolté.

6 Haltertop
Toch liever geen hulpmiddelen? Draag dan een haltertop om er sexy uit te zien, de uitsnijding van de top geeft je sexy schouders!

7 Diepe V-Neck tops
Grote borsten? Draag een top met een diepe V-neck, hierdoor worden je borsten ‘gescheiden’. Ze zien er zo iets kleiner uit maar toch heel mooi. Met een groot stuk stof over beide borsten krijg je een enorme boezem wat ook niet altijd flatterend is.

8 Juiste beha maat
Als je dan de juiste bh draagt mag je ook je taille en heupen accentueren om een zandloperfiguur te creëren.

9 Nieuwe beha
Koop regelmatig een nieuwe, de rek geraakt uit de bh en je borsten veranderen ook door de tijd heen en dan heb je een andere ondersteuning nodig. Je voelt je trouwens ook beter in een nieuw setje.

10 Aangesloten kleding bij zware borsten
Rechte tops en jasjes zorgen voor een vierkant silhouet, niet echt flatterend!

Partner Content