Dé leukste cadeautjes voor je metekind

cadeautjes metkind
©Gettyimages
Ben je een kersverse meter of ben je al een paar jaar de fiere meter van een kleine kapoen? Dan weet je als geen ander dat het ontzettend fijn is om je metekind te verrassen voor zijn of haar verjaardag, of gewoon zomaar. Want een beetje verwennerij hoort erbij, natuurlijk. :)

Even geen inspiratie? Deze lijst met leuke spulletjes brengt daar vast wel verandering in:

Voor baby’s

Kijkplezier vanuit de koets

Een mooie wagenspanner van Slaep in duurzame materialen! Van zodra je baby rond zich begint te kijken, zal dit item hem of haar ongetwijfeld bekoren. Kleuren en vormen helpen trouwens bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

€ 39,95 – Shop hier

Lekker warm na het badje

Je kindje uit bad tillen en in de cape wikkelen zonder zelf nat te worden is vaak een uitdaging. Deze superzachte Tuby™ badcape, gemaakt van biologische katoen, met een verzwaard ‘pootje’ dat je over je schouder gooit, helpt dit te voorkomen. De badcape blijft voor je hangen en de capuchon zit op de juiste hoogte om je baby na het badderen meteen in te wikkelen.

€ 29,95 – Shop hier

Voor peuters

De eerste keer tanden poetsen

De tandpasta, tandenborstels en bekers van Jack’N Jill zijn honderd procent schattig én veilig, met speciale aandacht voor het milieu.

€ 7,50 – Shop hier
€ 6,95 – Shop hier
€ 6,95 – Shop hier

Kleur- en tekenplezier

Deze Color ball bevat 6 bollen waskrijt in verschillende kleurtjes. De bal ligt gemakkelijk in de hand en is geschikt voor jonge kinderen of kinderen die nog een beetje worstelen met potloden of stiften.

€ 8,99 – Shop hier

Voor kleuters

Bewegen, bewegen, bewegen

Dankzij zijn eindeloze speelmogelijkheden stimuleert een Wobbel de fantasie en de creativiteit. Is het een paard, een brug, een tafeltje? Of misschien een winkeltje, een poppenkast? Daarnaast kan de Wobbel ook gebruikt worden om in beweging te blijven.

€ 155 – Shop hier

Nostalgie!

Wedden dat je hier als kind ook zo graag mee speelde? En nu nog is dit item bij heel wat kleuters ontzettend populair. Zo zie je maar, een cadeau hoeft niet altijd prijzig te zijn!

€ 1,50 – Shop hier

Voor kids

Lezen= leuk én leerrijk

Want lezen is ontspannend, goed voor de taalontwikkeling én voor de zelfontplooiing!

€ 14,99 – Shop hier

Portie peptalk op de kamer

Elke persoonlijke boodschap wordt met deze lightbox nét een beetje leuker, vind je niet?

€ 24,95 – Shop hier

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here