Check out het nieuwe magazine Zappy Ouders en ontdek nog meer nieuws zappyouders.be!

Vanaf 19 november ligt het nieuwe magazine Zappy Ouders in de winkel. Een blad boordevol informatie en inspiratie voor mama’s, papa’s en grootouders.

UPDATE: Het Zappy Ouders magazine wordt niet meer uitgegeven. Je vindt ons voortaan enkel nog online! 

Zappy Ouders heeft geen zwart-wit kijk op opvoeding, maar gelooft net in de veelheid van ideeën en mogelijkheden.

Zowel verhalen van andere ouders en opvoeders komen aan bod als de mening van verschillende experten die vanuit andere perspectieven een antwoord formuleren op vragen rond het ouderschap.

Ook producten voor ouders en baby’s worden getest. Een aantal columnisten geven hun eigen kijk op het ouderschap en de opvoeding. Zo zal in het eerste nummer Herman Van Rompuy praten over het opa zijn.

Zappy Ouders brengt nieuws, tips en feel good momenten

  • Leren: experts delen de laatste nieuwtjes en belangrijkste onderwerpen en stellen de ouders gerust door hun vragen te beantwoorden.
  • Delen: ervaringen uitwisselen met andere (groot/plus) ouders
  • Genieten: ideeën opdoen aan de hand van verschillende thema’s zoals mode, beauty, DIY, interieur, food, toerisme en shopping.

Focus ligt op baby’s en peuters tot 3 jaar.

Een nieuwe website

Samen met het magazine is er ook een nieuwe site www.zappyouders.be waar je als ouder terecht kan. Hier lees je nog meer nieuws over het ouderschap en krijg je informatie op maat. Ontdek hier ook how to video’s en expertenadvies.

Partner Content