Date mijn papa… omdat hij leuk, lief én zorgzaam is…

Ze zijn leuk, single én hebben schattige kindjes. Deze papa’s zijn klaar om met jou te daten.

Deze week in Flair: 3 papa’s die klaar zijn voor een leuke date.

Zappybaby pikte er Daniel (32) uit.

Naam: Daniel
Job: bediende
Woonplaats: Tongeren
Dochtertje: Maïté (3)

“Mijn vriendin móét het kunnen vinden met mijn dochter. Anders heeft een relatie geen zin.”

Gezocht!

Daniel: “Ik droom van een zelfstandige vrouw die zelf beslissingen kan nemen en die niet té aanhankelijk is. Iemand met wie je een serieus gesprek kunt hebben, maar die ook prettig gestoord uit de hoek kan komen. Een totale afknapper vind ik vrouwen met een onvoorspelbaar humeur. Het ene moment zijn ze vrolijk, het andere moment veranderen ze in een donderwolk. Daar kan ik niet goed tegen.”

Oogappel

“Mijn dochter is mijn favoriete hobby. Samen lachen en spelen, met zijn tweetjes naar Plopsaland of de stad in trekken, daar kan ik echt van genieten. Ik ben niet op zoek naar een tweede mama voor Maïté, maar mijn toekomstige vriendin moet het wel goed met haar kunnen vinden. Anders heeft een relatie geen zin.” 

Blond of donker?

“Eerlijk is eerlijk: vroeger vond ik het heel belangrijk hoe een vrouw eruitzag. Intussen heb ik geleerd om mensen eerst te leren kennen en hen niet op het uiterlijk te beoordelen. Ik val doorgaans op vrouwen met donker haar, maar dat is absoluut geen must. Als het goed aanvoelt, dan doet het ‘type’ er niet toe.”

Mail this man: cicco@telenet.be

Deze en andere papa’s vind je in Flair van 6/1/2009.

Partner Content