©Studio100

De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 gaat dit jaar toch door!

De Grote Sinterklaasshow zal dit jaar alsnog doorgaan! Studio 100 gaat de show, samen met Proximus, in een digitale versie brengen, en dit gratis voor iedereen.

Gratis genieten van een spetterend optreden

Op zondag 6 december om 11u00 is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100-helden. Er zijn optredens gepland van o.a. K3, Nachtwacht en Samson & Marie! Je kunt de show bekijken via Pickx Live op tv en in de Proximus Pickx-app. Maar het geheel wordt ook gratis gestreamd via Pickx.be. Op die manier kunnen ook families zonder Proximus-abonnement gratis meegenieten.

Gert Verhulst, Studio 100: “We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus.”

Het verhaal

Marie heeft samen met Samson alles geregeld voor een groot Sinterklaasfeest en Hoofdpiet heeft beloofd om voor een cadeautje voor de Sint zorgen. Alleen, dat is hij vergeten … Door het steeds maar uit te stellen is het er niet meer van gekomen. En Sinterklaas komt weldra aan in het Plopsa Hotel! Als dat maar allemaal goedkomt …

Praktisch

De Grote Sinterklaasshow @Home, zondag 6 december om 11u00!
Te bekijken via: Pickx Live, kanaal 11, op tv en in de Proximus Pickx app of via Pickx.be

PS Je hoeft géén klant te zijn van Proximus om de show via Pickx.be online te kunnen volgen!

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content