GettyImages

7x de leukste wipstoeltjes voor je baby

De meeste ouders zullen het erover eens zijn, een relax is een superhandig en multifunctioneel stoeltje om je baby op een veilige manier in te leggen. Voor die eerste hapjes of als je gewoon even de handen vrij wilt hebben. Niet alleen de mama’s zijn fan, ook de meeste kindjes vinden het heerlijk in hun wipstoeltje.

Even in de wipstoel

Als je baby enkele weken oud is, mag je hem al kort even in de wipstoel leggen. Wees je ervan bewust dat dat voor je kindje een stuk vermoeiender is dan in bed of het park, dus wissel regelmatig af. In het begin leg je de relax zo plat mogelijk. Wil je je kindje z’n eerste papjes in de wipper geven, mag je ‘m uiteraard wat rechter zetten.

De reden dat je baby zo houdt van z’n relax is omdat hij van hieruit alles vanuit een ander perspectief bekijkt. Dat hij, door z’n eigen bewegingen, de wipstoel op en neer kan laten bewegen, vindt hij ook ontzettend fascinerend. En een speelboog boven de wipper is echt een feest voor die grijpgrage handjes en stampende voetjes.

ENKELE TIPS

Staat er een relax op je verlanglijstje? Let dan even hierop:

  • Kies een bouncer met een drie- of vijfpuntsgordel zodat je kindje altijd veilig vastzit.
  • Als je de wipper ook wilt gebruiken om de eerste hapjes in te geven, is het handig dat ie verstelbaar is: zo kun je je kindje makkelijk meer rechtop zetten.
  • Ga voor een wipstoeltje waarvan je de bekleding makkelijk kunt losmaken en wassen. Een ongelukje is zo gebeurd!
  • Een stevig frame en antislip zijn erg handig. Zo zit je baby door al dat heen en weer bewegen niet plots aan de andere kant van de kamer. 😉
  • Tenslotte wil het oog ook wat. Een relax moet in de eerste plaats veilig en praktisch zijn, maar als je ‘m ook mooi vindt, is dat handig meegenomen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van stijlvolle exemplaren te koop.

ONZE FAVORIETEN

de leukste wipstoeltjes voor je baby€ 188,00. Hier verkrijgbaar.

1

Nobodinoz wipstoeltje

de leukste wipstoeltjes voor je baby

€ 189,00. Hier verkrijgbaar.

2

Nuna wipstoel

de leukste wipstoeltjes voor je baby € 299,00. Hier verkrijgbaar.

3

Charlie Crane wipstoel

de leukste wipstoeltjes voor je baby

€ 189,00. Hier verkrijgbaar.

€ 229,90. Hier verkrijgbaar.

4

Childhome Evolux wipstoel

de leukste wipstoeltjes voor je baby

€ 119,95. Hier verkrijgbaar.

€ 169,00. Hier verkrijgbaar.

Bron: 24baby.nl

OOK VAST INTERESSANT VOOR JOU:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content