De Nutricia experts staan voor je klaar

Hoe eet je evenwichtig tijdens je zwangerschap ? Wat mag je wel en wat mag je niet eten? Je baby wil geen melk drinken, wat doe je best? Krijgt je peuter wel voldoende voedingsstoffen binnen?

Stel je vraag aan de Nutricia voedingskundige!
Mama of niet, bij Nutricia is iedereen expert op het gebied van baby- en kindervoeding. Dagelijks beantwoorden ze vragen over zwangerschap, baby’s en voeding. 

Dus als je met vragen zit, aarzel dan niet om ze via Zappybaby te stellen aan de Nutricia-experten. De Nutricia voedingskundigen staan klaar om alle vragen over voeding te beantwoorden. 

Hoe krijg ik antwoord op mijn vraag?
De Nutricia Voedingskundige krijgt jouw vraag toegestuurd. Zij zal jouw vraag beantwoorden in een blog (zonder jouw volledige naam te vermelden, uiteraard) en je krijgt het antwoord ook persoonlijk toegestuurd via e-mail.

Zo heb jij een antwoord op je prangende vraag. Ook andere Zappybaby-bezoekers zullen de blog kunnen volgen. De informatie is beschikbaar voor de hele community. Zo wordt iedereen geïnformeerd.

Want goede voedingsgewoonten op zeer jonge leeftijd hebben al een grote impact op de toekomst van je kind. 

Wie staat er klaar voor jou?
Aline, Caroline, Karen, Lien en Marijke. Echte mensen, echte mama's van kinderen staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden

Aline. "Voeding heeft me altijd geboeid en ik ben er mij dan ook van bewust dat een gezonde aangepaste voeding niet alleen voor volwassenen belangrijk is, maar ook voor kindjes. Alles begint bij het prille begin. Ouders hierin ondersteunen, tips en advies geven, geeft me veel voldoening en het voordeel is dat ik mijn interesses voor voeding én kindjes in mijn job kan combineren. Gewoonweg prachtig!"  
 

Caroline: "Ik heb een dochtertje Emilie (2) en haar zien opgroeien is enorm boeiend. Mijn eigen ervaring is zo bevredigend dat ik hoop dat ik mijn enthousiasme overdraag op de mama. Ik wil hen dan ook aanmoedigen om zo veel mogelijk te leren over hun baby’s ontwikkeling, want elk kindje is een wonder!"

Lien: "Als voedingskundige, gespecialiseerd in voeding tijdens de zwangerschap en in babyvoeding, weet ik hoe belangrijk het is om een aangepaste en gezonde voeding te hebben tijdens deze periodes. Bovendien helpt Luca (2), mijn petekindje, mij bij het kunnen inleven in het dagelijks leven van een mama. Mama’s en papa’s goede raad kunnen geven, aangepast aan hun behoeften, geeft een goed gevoel!"

Karen: "Als mama van Amélie (6), Matteo (4) en Joseph (1) kan ik mij vaak in de situatie inleven en zo kan ik beter weten wat mama’s tijdens een gesprek echt nodig hebben. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer als ouder. Het is de opluchting in de stem van de mama als je haar hebt geholpen dat mijn dag maakt!" 

Marijke: "Ik ben mama van Jana (4) en Ruben (3). Voeding en gezondheid hebben me altijd al geboeid. Sinds ik kindjes heb, besteed ik nog meer aandacht aan gezonde voeding. Ook herken ik nu beter de situaties waarmee ouders allemaal kunnen geconfronteerd worden. Al is elk kind verschillend, iedere mama en papa is wel eens onzeker, zoekt een derde mening of gewoon bevestiging."

 

Partner Content