De was doen…

Het is niet bepaald een geweldige hobby, de was doen… Maar iedereen wordt wel blij van een grote berg gewassen handdoeken en beddengoed. Zeker als het met deze leuke printjes is.

Katoenen printjes in mooie, verwassen tinten in combinatie met ruige, vintage canvas. Het authentieke Indiase handwerk geeft deze collectie een originele, eclectische look.
 
Kussens, tassen, beddengoed, accessoires met vlechtwerk, … Vrouwelijk en een tikje stoer. Over stoer gesproken: de jongens werden door de designers niet vergeten. Een geweldige chill-jeep en een wereldbol-poef, speciaal voor de grootste Laundry-veroorzakers…
 
Deze frisse collectie 'Laundry' van Colorique ligt vanaf nu in de winkels en is online te koop bij de kleine zebra!
 
Colorique, the story
Er was eens… een winkel in het oude centrum van Amsterdam, genaamd Colorique! Daar verkochten ze originele, kleurrijke woonaccessoires die gemaakt werden door een kleine fabriek in Jaipur, India.

Inmiddels levert het label aan winkels over de hele wereld. En produceert ze nog steeds in die, niet meer zo kleine, fabriek in Jaipur. De passie voor oude stoffen, handwerk en originele producten is gelukkig nooit veranderd. Ze doen wat ze het allerleukst vinden: mooie, duurzame spullen ontwerpen waar mensen blij van worden. Mensen van alle leeftijden. Daarom maken ze zowel vrolijke kinderproducten als bijzondere collecties voor volwassenen.
 

Partner Content