Doe een wens

Dromen zijn…. geen bedrog! Make-A-Wish en Jeunes Restaurateurs d’Europe slaan de handen in elkaar om de wens van zieke kinderen uit te laten komen.

Van 15 oktober tot 15 februari bieden alle 32 restaurants die lid zijn van de Jeunes Restaurateurs d’Europe(JRE) het Make-A-Wish menu aan, een all-in viergangen menu voor €75,-. Elk restaurant stelt zijn eigen Make-A-Wish menu samen met eigen ingrediënten. Per besteld Make-A-Wish menu stort Jeunes Restaurateurs d’Europe €2,- naar Make-A-Wish (MAW).

Elk sprankeltje hoop en geluk kan de kinderen steunen om de dag aan te kunnenen de toekomst hoopvol te zien, zegt de JRE. Het kost ongeveer 2000 euroom de droom van een kind waar te makenen JRE wil dan ook alles op alles zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Met dat doel in het achterhoofd zijn partners als American Express en Dining City niet weg te denken. De laatste partner zet een systeem op voor online reservaties van Make-A-Wish menu’s, daarna kan dan online gereserveerd worden in een restaurant naar keuze. American Express levert een financiële bijdrage.

Het hele idee is eind september gepresenteerd op Horeca Life met vier Make-A-Wish recepten. Eind maart 2012 sluit de editie van Horeca Life af en zal JRE het opgehaalde bedrag aan Make-A-Wish overhandigen. 

De Jeunes Restaurateurs d’Europe bestaat al 20 jaar, een vereniging van jonge restaurateurs die talent en passie delen. Over 12 Europese landen verspreid, zijn er meer dan 350 restaurants die lid zijn van de JRE. België telt 32 restaurants en die gaan allemaal aan de slag voor Make-A-Wish.

Make-A-Wish Belgium bestaat sinds 1990, een stichting die de wensen van zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar in vervulling laat gaan. De vereniging neemt alle kosten van de wens op zich om de zieke kinderen hoop en geluk te bieden, zodat zij de toekomst wellicht positiever gaan bekijken.

Alle Make-A-Wish menu’sstaan vermeld op Jeunes Restaurateurs d’Europe, op Facebook staat een winactie vermeld en ook op Twitter zijn ze actief. Help mee om Make-A-Wish bij JRE te promoten.

Partner Content