Draag je kindje ook op je rug

Met je kindje op pad gaan met de kinderwagen is soms niet handig. Draag je kindje dicht bij je met de hulp van een draagzak. Bijzonder is dat je een kindje tot 18 kg kan dragen.

ERGObaby heeft slimme babydraagzakkenbedacht. Het flexibele ontwerp zorgt ervoor dat mama’s hun kindje op hun buik, rug of heup kunnen dragen. Kindjes krijgen genoeg ruimte en hun beentjes zitten in een goede houding zodat je ze lang kunt dragen.

De juiste houding is de ergonomische kikkerhouding, met opgetrokken beentjes rond de heupen van de drager, kindjes vinden dat het meest comfortabel en toevallig is het ook de meest gezonde. De kikkerhouding helpt namelijk gedurende de eerste zes maanden de heupen en ruggengraat optimaal te ontwikkelen.

Rug-, nek- en schouderpijnheb je niet meer, het gewichtvan je kleintje wordt verdeeldover je heupen en schouders.

Er zijn vier modellen van de ERGObaby draagzak: original, organic, performance en sport en het verschil zit hem voornamelijk in het materiaal. Alle draagzakken zijn in verschillende kleuren, prijs vanaf € 99,90. In samenwerking met Petunia Pickle Bottomis er een speciale lijn met drie verschillende dessins van de ERGObaby.

1 november werd tijdens de Baby Innovation Awards bekend wie genomineerd was, de babydraagzak van ERGObaby Performance ontving er een voor Travel & Safety. Op 22 februari worden de winnaars bekendgemaakt op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam, Nederland. Wil jij ook stemmen?

Geschikt voor kindjes van 0 tot 4 jaar, oftewel met een gewicht van 3 tot 18 kilo.

Partner Content