Duurzaam speelgoed

Spiel und Holz ontwikkelt duurzaam speelgoed, speciaal ontworpen voor de zintuiglijke waarneming. Het is zacht en licht en toch zeer robuust.

Baby’tjes kunnen naar hartelust schudden met de kleine rammelaartjes en bewonderend kijken naar de mobiel. Peuters ontdekken spelenderwijs alle kleuren en vormen met eenvoudige puzzels en betoverende bouwblokken.
Kleuters
vinden een uitdaging in de grote puzzels en leerrijke spelletjes.

Het speelgoed van Spiel und Holz laat ruimte voor zelfstandig en open spel en draagt zo bij tot de ontwikkeling van de eigen fantasie en creativiteit van het kind.

Het natuurlijke houten speelgoed van Spiel und Holz is met alle zorg gemaakt uit Europese houtsoorten: els, linde, esdoorn en kerselaar.

Het speelgoed van Spiel und Holz voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het heeft geen scherpe randen of hoekjes omdat alle stukken speelgoed één voor één met de hand worden geschuurd. Al het speelgoed wordt met de hand geverfd met speciale, niet giftige verf op waterbasis en daarna behandeld met zuivere, plantaardige olie.

Spiel und Holz voert een streng milieubeleid en maakt daarom gebruik van groene energiebronnen en van minimale verpakkingen.

Verkrijgbaar bij oa. Kokkie.be. Binnenkort is er een nieuwe collectie beschikbaar!

Partner Content