DVD-tip voor mama’s: Gravity

Sandra Bullock heeft voor haar rol in deze Gravity alvast een Oscarnominatie te pakken. Of ze de award voor beste actrice ook effectief mee naar huis mag nemen, valt nog af te wachten. Wij duimen alvast voor deze Hollywoodster én adoptiemama van Louis!

Ryan Stone (Sandra Bullock) en Matt Kowalski (George Clooney) zijn twee astronauten die op drift raken nadat hun shuttle werd geraakt door brokstukken van een ontplofte Russische satelliet. Alsof dat nog niet erg genoeg is, hebben de twee ook geen contact meer met Houston en duikt hun zuurstofpeil razend snel de dieperik in.

Het is fenomenaal hoe regisseur Alfonso Cuarón je meesleurt in deze film dankzij knap camerawerk. De manier hij je af en toe meeneemt IN de helm van Bullock…het is alsof je zelf ergens in de ruimte aan het zweven bent.

Het spannende sfeertje dat onlosmakelijk verbonden is met de scènes waarin we enkel de versnelde ademhaling van de actrice te horen krijgen, zorgt er bovendien voor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Gravity is een must-see voor iedere filmliefhebber!

En om te bewijzen dat Sandra Bullock naast een Hollywoodster ook nog een trotse mama is, stelden we onderstaande fotospecial samen.

[FOTOSPECIAL]

Gravity is vanaf 26 februari 2014 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Partner Content