Dvd-tip voor mama’s: Hope Springs

Vind je maar geen gaatje in jullie agenda voor een romantische tête-à-tête in de bioscoop? Haal dan gewoon een romantische prent in huis en kruip gezellig samen in de zetel voor een avondje film. Met deze Hope Springs zit je alvast goed wanneer je houdt van een tikkeltje humor én romantiek.

Kay (Meryl Streep) en Arnold (Tommy Lee Jones) zijn in "Hope Springs" al dertig jaar getrouwd maar leven de laatste tijd een beetje naast elkaar. Ze slapen niet langer in dezelfde kamer, van romantiek is er nog weinig sprake en alles is een vanzelfsprekendheid geworden.

Maar Kay wil vechten voor haar huwelijk en stelt voor om een relatietherapeut (Steve Carell) in te schakelen. Dik tegen de zin van Arnold vertrekken ze samen naar de gekende therapeut maar hun gesprekken en to do's lopen niet altijd van een leien dakje.

[YOUTUBE_OnNM9ByDJKk]

Meryl Streep is goddelijk als de onzekere Kay die toch meer van haar huwelijk verwacht, Tommy Lee Jones is perfect gecast als de grote brompot en Steve Carell houdt zich voor één keer op de achtergrond en hangt niet de grote grapjas uit.

"Hope Springs" is een vertederende en wellicht voor velen herkenbare film.

Partner Content