DVD-tip voor mama’s: I Give it a Year

Tijdens de zomermaanden is er meestal niet niet veel te zien op de televisie, dus zoek je al iets vaker je toevlucht tot een DVD wanneer je zin hebt in een filmpje. Deze I Give it a Year is een leuke, romantische film die je perfect in het gezelschap van enkele vriendinnen kan bekijken.

Weet je nog die tijd dat je heerlijk verliefd was op je man? En al die eigenschappen die je gewoonweg onweerstaanbaar vond? Wat als je dan na negen maanden huwelijk tot het besef komt, dat deze dingen je eigenlijk mateloos storen. En wat als je plots iemand tegen het lijf loopt die wél eens de man van je leven zou kunnen zijn?

Het overkomt Nat (Rose Byrne) en Josh (Rafe Spall). Zij valt halsoverkop voor de charmes van één van haar opdrachtgevers(Simon Baker), hij komt opnieuw in contact met zijn ex-vriendin (Anna Faris). Moeten ze vechten voor elkaar? Of volgen ze hun hart en kiezen ze voor een scheiding?

I Give it a Year is leuke romantische komedie van de makers van Bridget Jones's Diary en Notting Hill. Deze feel good-prent is vanaf nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Partner Content