DVD-tip voor mama’s: Safe Haven

Zin in een romantische tête-à-tête met je partner vanavond? Als je The Notebook en Dear John zag, weet je meteen dat je ook met deze Safe Haven goed zit voor tranen en romantiek. Schrijver Nicholas Sparks weet namelijk als geen ander verhalen neer te pennen die je laten wegdromen.

Bij het begin van de film zien we de jonge Katie (Julianne Hough) verschrikt wegrennen uit haar huis. Even later zien we haar op de bus zitten en strandt ze in een klein Amerikaans stadje. Ondanks het feit dat ze er maar enkele dagen wou spenderen, herziet ze haar plan wanneer ze Alex (Josh Duhamel) tegen het lijf loopt.

De weduwnaar met twee kinderen weet dag na dag het vertrouwen van de mysterieuze Katie te winnen. De twee beleven mooie tijden, maar wanneer het verleden Katie inhaalt, dreigt hun leven nog een keer overhoop gehaald te worden.

Deze Safe Haven moet het hebben van de typische Nicholas Sparks-ingrediënten: veel drama, verloren liefdes, hevige emoties en geregeld een cliché hier en daar. Dit betekent ook dat je geregeld je zakdoek zal moeten bovenhalen! Voor de liefhebbers is dit opnieuw een schot in de roos.

Safe Haven – regie door Lasse Hallström
Verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 6 augustus 2013

Partner Content