Energieker in drie weken

Tegenwoordig eet je meer vlees en zuivel dan groenten en fruit. Hoe vind je de balans terug?

Alpro Foundation lanceerde Het Plantaardig Plan om een balans in je voedingspatroon te vinden.

Het Plantaardig Planhelpt je om energieker voor de dag te komen. De hedendaagse voeding bevat meer vet, meer vlees, meer zuivel en meer suikersen afwisselende hoeveelheden groenten en fruit. Wat niet echt gezond is voor een mens. Met plantaardige voeding wil Alpro Foundation de nadruk leggen op plantaardig voedsel zonder dierlijke producten uit te bannen. Een gezond evenwicht waarbij plantaardige voeding de kern vormtis het resultaat.

Iedereen weet dat plantaardig voedsel meer gegeten moet worden, maar toch is het lastig om dat daadwerkelijk toe te passen. Alpro Foundation startte daarom het platform Plantaardig Plan, gebaseerd op het boek The Plant-based Plan. Dit boek is een naslagwerk over plantaardige voeding, geschreven door, Lynne Garton en Janice Harland, experts op het gebied van voeding(sadvies). Lees er hier meer over.

Het Plan is makkelijk in gebruik:  

  1. Maak een persoonlijk profiel aan op de website. Er wordt gekeken naar je levensstijl, voedingsgewoonten en je status als plantaardige voeding-eter (starter, gevorderde, expert)
  2. Je ontvangt een weekschema met tips en acties om elke dag meer plantaardig te eten, met leuke recepten en een boodschappenlijstje.
  3. Na drie weken ben je klaar voor het volgende niveau.

In drie weken voel je je energieker dan ooit en kan je de volgende status bekleden.

Alpro Foundation bestaat sinds 1996. Het doel van de foundation is om kennis en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van voeding en gezondheid te ondersteunen en te bevorderen. De focus ligt op plantaardige voeding en soja.

Partner Content