Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ga voor een Pinterest perfect kinderkamer!

Ben jij ook zo jaloers op die leuke interieurs die je kan terugvinden op Pinterest? Met onze tips maak je je kinderkamer zelf helemaal Pinterest-waardig!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vind je deze kinderkamer ook zo leuk? Creëer deze nu zelf!

Dit leuk babybedje van Sebra uit berkenhout staat goed op elke kinderkamer en kan je vinden op degeleflamingo.com. Het bedje kan gebruikt worden tot een leeftijd van 7 jaar. Dit artikel is te koop voor €799.

Deze schattige lantaarn heeft een doorsnede van 20 cm en kan je bestellen voor €9,95 op vtwonen.be.

Deze lampenkap van Bloomingville, met een doorsnede van 35 cm, kan je bestellen op de website van vtwonen en kost €37.
Tip: Door verschillende lantaarns te combineren kan je leuke effecten creëren.

Een natuurlijk element toevoegen aan de kinderkamer? Deze gevlochten mat van 80 x 80 cm kost €63 op kleinezebra.com.

De kleren van je kleine spruit op een leuke maar toch effectieve manier weghangen? Dan is dit kledingrek precies wat je zoekt! Het neemt niet veel plaats in beslag maar is toch zeer praktisch. Het enige dat je nodig hebt is een muur! Voor €69,95 kan je hem bestellen op vtwonen.be.

De muren van je kinderkamer opfleuren kan je doen met deze muurstickers. Je hebt keuze tussen onder andere hartjes of wolkjes. Een pakket van de hartjes bevat 54 stickers en kost €15. De wolkjes bevatten 48 stickers en kosten eveneens €15. Deze leuke stickers zijn te bestellen op littlethingz.be.