Geen zon meer in de oogjes van je baby

Ben jij ook zo’n kluns met de parasol die je moet bevestigen op de kinderwagen om de zon uit de oogjes van je baby te houden? Dan stellen wij je graag een praktisch én mooi alternatief voor: het zonnegordijntje!

Het zonnetje dat schijnt is leuk natuurlijk, maar je kleintje heeft niet zo graag dat die felle zonnestralen in zijn of haar oogjes prikken. En teveel zon op het tere babyhuidje is niet gezond, dus proberen we op allerlei manieren om de zon uit de buurt van de kinderwagen te houden.

Of je dat nu doet door middel van een parasol (die je telkens van richting moet veranderen wanneer jij een andere straat inwandelt) of door een doek vast te spelden aan je buggy…het is altijd wel een beetje een geknoei.

Dit zonnegordijntje Baby Peace van Kurtis is dan ook de ideale oplossing voor warme wandeling tijdens die fijne zomermaanden. Het gordijntje past op iedere kinderwagen, autostoel, reisweig en babydrager en is gemaakt van 100% biologisch Jersey. Je maakt het doek vast met ringen aan de kap zodat alles mooi op z'n plaats blijft én je kinderwagen niet beschadigd wordt. Bovendien houdt het gordijntje maar liefst 99,5% van de UVA- en UVB-straling tegen.

Verkrijgbaar bij onder andere De Drie Duimpjes
Verkoopprijs: 29,95 euro

Partner Content