Getest door échte mama’s

Help, mijn buik zit in de weg. En dan doelen we niet op zwangere buikjes… Uit onderzoek blijkt dat 83% van de vrouwen iets aan haar figuur zou willen verbeteren. 39% wil specifiek iets aan dat buikje doen.

Deze figuurcorrigerende lingerie is volkomen onzichtbaar onder bovenkleding. Door de nieuwe flashy kleuren en elastisch kant mogen de modelletjes ook gezien worden. Meer info op www.triumph.com.

Zappybaby.be wil graag het fijne ervan weten. Werkt dat? Zit dat goed? Dus, tijd voor een test door échte mama's. Zappybaby.be stuurde blogster Linnemin op pad om een slip uit te kiezen en te testen.

Linnemin: "Het is de Retro Sensation Panty L geworden, in het zwart.  Een leuk hoog broekje met pijpjes, in een zachte stof, maar toch meteen ondersteunend. Eerste punt: figuurcorrigerend ondergoed minder geschikt voor en een buik en een hoog vetpercentage… Het "nijpt" echt wel in je vlees, en ja, ik had de juiste maat, dat had de verkoopster me verzekerd."

"Mijn buik werd echt wel ondersteund, mijn jeans ging vlotter aan dan zonder, en ook mijn riem kon een gaatje verder toe (waaaaauw!!). Nadeel, het nijpen van de pijpjes was zichtbaar…  met een jeanske kon je nog veronderstellen dat dat gewoon een plooi zou zijn, maar met een geklede broek kan je daar niet van uitgaan."

"Het is wel een vreemd gevoel als je de slip draagt. Ik had de neiging om steeds mijn buik uit te steken. Na 10 minuten heb ik de slip gewoon even uitgedaan, ik werd ambetant van het vreemde gevoel. Maar nadien deed ik ze meteen weer aan.
Als ik mijn handen in mijn zakken stak, voelde mijn poep echt wel instant steviger aan. Precies of ik had een personal trainer en geen job … en dus tijd te over in de fitness. Van de dame in de winkel heb ik de gouden raad gekregen om er een slip onder te dragen, om ze zo meerdere dagen achter elkaar te kunnen dragen."
 
"Vandaag de broek heel erg hoog opgetrokken omdat het gisteren leek alsof ze wat afzakte. Nu een "stoffen broek" aan, en doordat de pijpjes nu ook hoger komen zie je niets van dat "pulpen" van gisteren. Goed gevoel! Ook de buik staat duidelijk strakker , mijn aanspannend truitje valt er mooi overheen, voelt en staat goed."
 
Het gevoel van iets vreemds aan te hebben, iets "anders dan normaal" blijft. Dat is niet slecht, maar niet zoals bij een nomale slip die je niet voelt. Ter vergelijking, ik heb een bh van marlies dekkers, en die "voel" ik ook de ganse dag, terwijl ik me van een andere bh niet bewust ben van die aan te hebben."
 
"Mijn buik is nog steeds prima en het lijkt alsof de broek ook meewerkt aan de darmtransit (licht vreugdedansje). Door het hoge model, moet ik me ook geen zorgen maken bij het bukken en een lage broek aan te hebben, mijn rug blijft lekker warm en bedekt!" 

Partner Content