Gloednieuw: W6YZ

W6YZ is een uniek nieuw kinderschoenenmerk exclusief voor FALC ontworpen door Walter Van Beirendonck, de Belgische ontwerper.  De schoenen zijn kleurig van stijl met sterk grafische elementen.

Falc SpA, de bekende schoenenfabrikant en eigenaar van de merken Naturino en Voile Blanche, lanceert een nieuw project: W6YZ. De W van Walter, de 6 van de Zes van Antwerpen en de eindletters van het alfabet staan allemaal voor de evolutie die ons leidt van het heden naar de toekomst.

Het logo van W6YZ  is de vonk die staat voor magie en voor sprankelende, nieuwe ideeën. Het is een element dat overal terugkomt op de schoenen en de zolen. 

De eerste W6YZ collectie is opgebouwd uit 5 verschillende thema’s die elk genoemd worden naar een element uit het circus: Magicians, Acrobats, Animals, Clowns en Jugglers. We zijn allemaal acrobaten, clowns, goochelaars en dieren in het circus van de evolutie, de fun en de dagdromerij waar iedereen uniek is en zijn persoonlijke voetafdruk achterlaat.
 
De nadruk wordt gelegd op stiksels, logo’s, contrasterende details en inserts. De show kan beginnen… voor kids vanaf maatje 23!

Partner Content