HEBBEN: kleertjes die maanden meegroeien met je baby

Door -
Beeld: Petit Pli - Verh!p
Je knippert twee keer met de ogen en hup, je baby is weer enkele centimeters gegroeid. Wat gaat het toch razendsnel. Jammer van al de kleertjes die je kindje misschien maar 1 of 2 keer kon aandoen. Toch bestaan er ook stuks die meegroeien met je oogappel. Zoals deze fijne exemplaren:

Meegroei-kleertjes: mooi en makkelijk

Makkelijk aan en uit

kleertjes meegroeien baby
JBC

JBC steunt lokaal talent. Studentenonderneming IZI-fit ontwikkelde deze duurzame meegroeirompers. Ze zijn beschikbaar vanaf maat 50 en gemaakt uit de zachtste materialen om het babyhuidje te beschermen. De handige drukknopen aan de romper maken het bovendien makkelijk om je baby aan- en uit te kleden. Het rompertje kan tot wel 8 maanden meegaan!

Meer info vind je hier.

Voor een gevoelige huid

kleertjes meegroeien baby
Mustela

Deze pyjama’s zijn ontworpen voor kindjes vanaf 2 maanden die last hebben van atopische dermatitis, een soort eczeem dat een droge, ruwe huid veroorzaakt. En dat zorgt voor heel veel jeuk. Die vervelende jeuk betekent dan weer een verstoorde slaap van je kindje. Het verzachtende textiel van het Stelatopia® gamma van Mustela bestaat uit 100% katoen dat heel makkelijk rekt en tot wel 6 maanden meegroeit dankzij oprolbare mouwen en broekspijpen. Alle naden en drukknoppen bevinden zich aan de buitenkant en je vindt ook geen etiketten binnenin. Deze prikkelarme kledij is dan ook uiterst geschikt voor gevoelige kinderen.

Meer info vind je hier.

Slim stukje design

kleertjes meegroeien baby
Petit Pli

Designer en luchtvaartspecialist Ryan Mario Yasin wilde zijn kleine neefje verrassen met leuke kleertjes voor zijn verjaardag. Maar tegen de tijd dat het pakje aankwam bij de jarige, was hij al zo gegroeid dat het niet meer paste. Het inspireerde Ryan om zelf aan de slag te gaan. Hij ontwierp Petit Pli, een kinderkledinglijn gemaakt van materiaal dat zodanig rekt, dat kinderen van 6 maanden tot 3,5 jaar het kunnen dragen. Van baby tot peuter, one size fits all! Kijk maar naar het filmpje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer info vind je hier.

Hippe baby

kleertjes meegroeien baby
Verh!p

Verh!p is een Nederlands babymerk dat enkel werkt met duurzame stoffen en kledij gemaakt in eerlijke arbeidsomstandigheden. Alle ontwerpen hebben ontwikkelde handigheidjes waardoor de kleding langer gedragen kan worden. 

  • Er zitten geen labels in de kleding.
  • Bij de 0-3 maanden collectie hoeft er niets over het hoofdje.
  • De mouwen en voetjes groeien mee.
  • Van de voetjes kun je ook sokjes maken.

Meer info vind je hier.

 

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here