Help een pasgeboren kind

Door -
Pampers en UNICEF willen tetanus bij pasgeborenen elimineren en jij kan daarbij helpen!

[imageid:653435;width:500;height:;align:middle]

 

Levens redden

Tetanus bij pasgeborenen bedreigt kwetsbare zuigelingen in de armste delen van de wereld. De echte tragedie van deze ziekte is dat ze zo gemakkelijk kan worden voorkomen door middel van een vaccin. Daarom is Pampers een lange-termijn verbintenis aangegaan om te helpen de ziekte te elimineren.

Het verhaal van levensreddende samenwerking van Pampers met UNICEF begon in 2006, toen ze samen besloten om baby's in nood te beschermen tegen het risico op tetanus bij pasgeborenen.

In 2006 besloten ze dat 1 verpakking gelijk zou staan aan 1 levensreddend vaccin. En dat is nog steeds zo. Elke keer dat moeders zoals jij de speciaal gemarkeerde verpakkingen van Pampers kopen, wordt de kost van één tetanusvaccin aan UNICEF geschonken (€0,054)., Pampers heeft tot nu toe meer dan 300 miljoen vaccins geschonken . Dit jaar gaan ze nog een stapje verder.

Help mee

Het verhaal van Pampers en UNICEF is écht levensreddend. Het laatste hoofdstuk is nog niet geschreven. Samen met moeders zoals jij, kan tetanus bij pasgeborenen worden geëlimineerd.

Je kunt je steun op veel manieren tonen. Eén daad kan een leven helpen redden. Met jouw steun zullen meer moeders en baby's bereikt kunnen worden in de armste en ontoegankelijkste gemeenschappen in de wereld.

Hoe kan je helpen?

1. Upload een foto

[imageid:653437;width:140;height:;align:left] 1 upload = 1 levensreddend vaccin*

 

 

 

 

 

 

2. Deel de Pampers Unicef site op Facebook

[imageid:652155;width:140;height:;align:left] 1 share = 1 levensreddend vaccin*

 

 

 

 

3. Koop een pak Pampers luiers met een actiesticker

[imageid:652161;width:140;height:;align:left] 1 pak  = 1 levensreddend vaccin*

 

 

 

 

 

 

4. Like Pampers op facebook

1 like = 1 levensreddend vaccin*

*Je vindt alle details op de website

Wil je nog wat meer informatie? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten