©GettyImages

De handigste hervulbare knijpzakjes op een rij

Door Celine Werner

Knijpzakjes kun je al jaren kant-en-klaar in de supermarkt verkrijgen, en kinderen zijn er dol op. Maar wist je dat er ook hervulbare exemplaren bestaan? Zo heb je meteen controle op de ingrediënten die je kleintje eet en bovendien is het ook beter voor het milieu. Win-win!

5x herbruikbare knijpzakjes

Héél populair bij mama’s

Het grote voordeel aan deze zakjes is toch wel de grote vulopening aan de zijkant. Vul het knijpzakje tot aan de maatstreep en klaar. Ze zijn ook makkelijk schoon te maken, en zijn eveneens geschikt voor de vriezer en vaatwasser.

knijpzakjes

Nom Nom Kids – Shop hier

Hygiënische siliconen

Deze zijn gemaakt van hygiënische siliconen en geschikt voor zowel dunne als dikke vloeistoffen. Net als de bovenstaande exemplaren mogen ze ingevroren worden en in de vaatwasser. Zijn ze aan een grondige afwasbeurt toe? Keer ze dan volledig binnenstebuiten

knijpzakjes

Squeasy Gear – Shop hier

Met tropisch printje

Herbruikbaar, vaatwasbestendig én ook voorzien van leuke illustraties. “Met kokosnoten, passievruchten of aardbeien, welke tekening kies jij vandaag?”

knijpzakjes

Twistshake – Shop hier

Multifunctioneel

Deze knijpzakjes zijn geschikt voor baby’s, kinderen én volwassenen, want je kunt ze gebruiken voor heel veel verschillende doelen. Ze zijn niet alleen perfect om je kind van een lekker tussendoortje te voorzien, maar ook om vloeistoffen te transporteren in je handbagage doen ze prima dienst, aangezien de inhoud exact 100 ml bedraagt. 

Ook voor het opbergen van knutselmateriaal zoals lijm, verf of glitters komen ze van pas. De mogelijkheden zijn eindeloos!

knijpzakjes

Doddle Bags – Shop hier

Met praktische accessoires

De vulbeker maakt overgieten een fluitje van een cent. De siliconen lepel is rechtstreeks aan het zakje bevestigd, wat makkelijker is voor de allerkleinsten. Eens je zoon of dochter groot genoeg is, kun je de lepel vervangen door een opschroefbaar mondstuk.

knijpzakje

Babymoov – Shop hier

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content