Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hippe Joolz

Joolz Day is de speelse naam van een reeks uitzonderlijke kinderwagens. De lat ligt hoog: ergonomie, design, comfort, gemak en kwaliteit.

Emile Kuenen (Milk Design in Amsterdam) vertelt: “Op een mooie dag zaten we met wat vrienden en vriendinnen in een bootje op de Amsterdamse grachten en kwam het gesprek ineens op kinderwagens“, herinnert Emile zich.

“En dan vooral over de vraag naar wat nu eigenlijk de optimale kinderwagen is. Als ondernemer voelde ik me uitgedaagd om mee te discussiëren. Wat bleek? Alles draaide om ergonomie, comfort, veiligheid, bedieningsgemak en handige oplossingen voor het in- en uitklappen en opbergen. Zo zijn de Joolz Day kinderwagens ontstaan.”

De Joolz Day houdt rekening met die eisen: de grote wieg en de extra hoge zitpositie. Ouders hoeven dus minder diep te bukken. Je kan je kindje zó aan de eettafel aanschuiven in een restaurant.

De keer- en/of kantelbare stoel die volledig instelbaar is, groeit met je kindje mee van 6 maanden tot gemiddeld 4 jaar. Door de verstelbare voetensteun zit je kindje altijd goed zonder bungelende beentjes.

En dan: het opberggemak. Je klapt de kinderwagen compleet in, zet ‘m rechtop weg en daardoor past ‘ie in de kleinste hoekjes.

Kortom, een handige vierwieler met opvallend design. Stoer, eigentijds en elegant. Er is keuze uit twee framekleuren en zes kleuren voor de bekleding en de accessoires. Joolz Day kinderwagens zijn te koop bij gerenommeerde babywinkels. 

Meer weten? www.my-joolz.com