Deze Ikea-trolley is een multifunctionele hit in de kinderkamer

Deze handige Ikea-trolley met retro look is een must-have in elke baby- of kinderkamer. Niet alleen vanwege z’n prijs, maar vooral omdat hij zo enorm veelzijdig is als het op opbergen aankomt. Het enige dat je nodig hebt, is een beetje verbeelding. En onderstaande voorbeelden natuurlijk.

Ikea råskog in de kinderkamer: de mogelijkheden

Luiers opbergen

Met een baby’tje in huis wordt luiers verversen al snel een van je hoofdbezigheden. Het zal je dan ook niet verbazen dat je vaak ogen en handen tekortkomt. Regel 1 om die luierwissel zo vlot mogelijk te laten verlopen: alles bij de hand hebben. De Ikea Råskog-trolley is ideaal om alle spulletjes in op te bergen: luiers, tetradoeken, vochtige doekjes, zalfjes en natuurlijk ook propere kleertjes.

Knutselwagentje

Creatieve kids in huis? Heerlijk! Maar waar berg je al dat materiaal op? Ook hier komt het handige rolwagentje goed van pas. Verzamel al het teken-, verf- en knutselgerief van je kinderen en bewaar het in de Råskog-trolley. Kleine bakjes komen hier goed van pas om potloden van stiften of penselen te scheiden. Hebben de kids zin in een creatieve namiddag? Dan hebben ze alles bij de hand. Nadien rol je het wagentje gewoon aan de kant. Opgeruimd staat netjes!

Bibliotheek

Wat dacht je trouwens van een trolley die dienst doet als boekenrek? Je kunt zelfs de boeken per genre opbergen. De voorleesboeken bovenaan, boekjes om zelf te lezen eronder en de prentenboeken helemaal beneden. Of per leeftijd, dat is ook best handig.

Poppenbedje

Hoeveel poppen heeft zoon- of dochterlief? De Ikea-trolley tover je makkelijk om tot een praktisch poppenbedje voor 3! Slapen was nog nooit zo gezellig.

Ikea råskog voor het speelgoed van het moment

Toy rotation of speelgoedrotatie is een prima systeem dat ervoor zorgt dat je kindje zich niet snel verveelt. Het komt erop neer dat je regelmatig enkele stuks in de kijker zet en het andere speelgoed even uit het zicht houdt. De trolley is ideaal om het speelgoed van het moment in te bewaren en altijd binnen handbereik te hebben. Wissel regelmatig.

Meer info over toy rotation vind je hier.

Als nachtkastje

Zeker handig voor wat oudere kindjes. De trolley is ideaal om spulletjes in te bewaren die ze ‘s avonds of ‘s morgens nodig hebben. Een boekje om te lezen voor ze gaan slapen, wat zakdoekjes, een plekje voor hun bril. Helemaal bovenaan is er plaats voor een lampje, een wekker en hun favoriete knuffel.

Ikea råskog: extra’s

Het rolwagentje is op zich al erg praktisch, maar je kunt het nog upgraden met bakjes, haken of een deksel, ook te vinden bij de Zweedse meubelgigant.

Als deksel past de snijplank Högsma prima. De Variera opbergbakjes zijn praktisch om spullen van elkaar te scheiden. Hang je er langs de buitenkant graag wat aan? Dan kan dat met de Sunnersta bakjes.  Ook de S-haken uit dezelfde reeks komen goed van pas.

Pimpen maar!

De trolley is beschikbaar in verschillende kleuren, maar wil je ‘m echt personaliseren, dan spuit je ‘m gewoon in jouw lievelingskleur. Verder pimpen doe je met labels, letters, washi tape of nog zoveel meer. Inspiratie nodig? Pinterest is je beste vriend!

Bron: limmaland.com

Ook zeker lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content