Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©GettyImages

Deze vijf items vergemakkelijken het leven van een mama

Door Celine Werner
Mama zijn is ge-wel-dig! Maar het loopt niet altijd gesmeerd. Gelukkig bestaan er fijne items op de markt die het leven van een moeder vergemakkelijken. Zo heb je meteen meer tijd voor jezelf of voor een heerlijk speelmoment met je kleine spruit.

5x must-haves voor mama’s

Drie vliegen in één klap

Een krachtig 360° mondstuk en een uniek stofzuig- en dweilsysteem maken van de Philips SpeedPro Max Aqua het nieuwe, favoriete huishoudapparaat! Je vangt nog meer vuil op, in nog minder tijd. Het perfecte excuus om tijd vrij te maken voor de dingen die je écht graag doet. 

Heeft kindlief wat brood, water én groentepap gemorst? Dan heb je dat in een wip en een gauw weer opgekuist met een en hetzelfde toestel. Handig, toch?

items mama

€ 549,99 – Shop het hier.

Zo heb je je handen vrij

Op vlak van kolven is er jarenlang weinig innovatie geweest, tot nu. Female tech brand Elvie ontwikkelde de eerste muisstille én 100% draagbare borstkolf, de Elvie Pump, die naadloos aansluit bij de huidige levensstijl van jonge moeders.

items mama

€ 299,99 – Shop het hier.

Je rug zal je dankbaar zijn

De Doona autostoel heeft een uitklapsysteem waarmee je het kinderzitje in geen tijd tot een kinderwagen omtovert. Heel praktisch als je bijvoorbeeld van jouw wagen naar je woning moet stappen. Want zo’n stoeltje kan best zwaar wegen. Let wel: het is geen vervanging van een normale kinderwagen.

items mama

€ 399 – Shop het hier.

Slaap kindje slaap

Moet je je kinderwagen in beweging houden om je kleintje te kalmeren en in slaap te laten vallen? De Baby Rocker van Rockit doet het allemaal voor jou! Één druk op de knop en dit product zorgt ervoor dat je wandelwagen de juiste wiegbewegingen maakt.

items mama

€ 49,95 – Shop het hier.

Een fris en fruitig kapsel

Soms heb je er gewoon de moed en de tijd niet voor om je haren te wassen en te drogen. Met behulp van droogshampoo kun je die wasbeurt bemakkelijk een dagje langer uitstellen.

items mama

€ 6,49 – Shop het hier.

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!