Je baby zien, waar en wanneer je wilt

Zijn jullie net de trotse ouders geworden van een wolk van een baby? Dan is de kans groot dat jullie hem of haar nog geen seconde uit het oog willen verliezen. Net daarom ontwikkelde Philips de Insight Baby Monitor, een toestel dat ervoor zorgt dat je om het even waar vanop afstand je baby kan zien, horen én troosten.

De Insight Baby Monitor kan natuurlijk gebruikt worden als babyfoon waarbij je op ieder moment van de dag je baby live kan zien, maar het apparaat kan meer. Wanneer je niet thuis bent bijvoorbeeld kan je via een app vanaf je smartphone of tablet je kleintje toch nog zien én troosten. Want de Push to talk-functie zorgt ervoor dat je ook tegen je kind kan praten of een slaapliedje kan zingen zonder dat je in de babykamer hoeft te zijn.

Ook 's nachts is deze Insight Baby Monitor bijzonder praktisch want een ingebouwde nachtfunctie zorgt ervoor dat jouw baby zelfs in het donker goed te zien is. Een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor houdt dan weer de omstandigheden in de kamer van je baby nauwlettend in de gaten.

De app beveiligd en versleuteld trouwens de live-beelden zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

[imageid:955285;width:240;height:;align:left;caption:Inisght Baby Monitor Philips]

De B120E Insight Baby Monitor – adviesprijs van 169 euro
De app is verkrijgbaar onder de naam In.Sight in de iTunes Store en via Google Play

Partner Content