Juwelen om in te bijten

Jouw halsketting, je armband of papa’s ring…juwelen blinken altijd in de oogjes van jouw baby. Hij vindt het ontzettend leuk om eraan te friemelen, te voelen en zelfs in het mondje te steken. Niet zo leuk natuurlijk, want juwelen bevatten soms kleine onderdelen én ze zijn gemaakt uit goud of zilver. Niet ideaal dus om aan te likken…

Je kleintje sabbelt en bijt op alles wat hij of zij in handen krijgt. Dus ook je juwelen moeten er op tijd en stond aan geloven. Betekent dit dat je maar beter geen sieraden meer kan dragen zolang je een baby in huis hebt? Neen, natuurlijk niet. Zeker niet nu er speciale bijtsieraden op de markt zijn.

Het merk Gumigem maakt speciale juwelen waar kinderen veilig in mogen bijten. De bijtkettingen en -armbanden worden gemaakt uit veilig en zacht babyvriendelijk materiaal. Voor mama's zijn er diverse vormen verkrijgbaar, papa's kunnen lekker stoer wezen met de dog tag.

[imageid:983689;width:400;height:;align:left;caption:Bijtsieraden]

Veiligheid staat voorop! Zo is iedere ketting voorzien van een veilig slot, goedgekeurd volgens de EN71 norm én wasbaar in de vaatwas.

Meer info: www.kaboebaby.nl

Partner Content