Binnenkijken bij… Camille (7,5 maand)

Elke maand nemen we een kijkje in het paradijs van het kindje van een lezeres. Deze maand mogen we binnengluren in het knusse kamertje van de kleine Camille (7,5 maanden) uit Herentals.

EEN KIJKJE IN DE KAMER VAN CAMILLE (7,5 MAANDEN)
Deze kamer is van…

Camille Soentjens, 7,5 maand

Mama Jasmine (28) vertelt:

“Van zodra we aan een baby begonnen, had ik al ideetjes over hoe het babykamertje er zou moeten uitzien. We hebben samen met Camille’s bonnie en bompie de kamer geschilderd. Zij deden het kamertje cadeau voor haar geboorte. Haar peter heeft samen met papa de kamer behangen. De spulletjes shopte ik bij elkaar, sommige accessoires brachten we zelf mee van op reis of kregen we cadeau. Het bedje kregen we van mijn nicht. Het kastje is gemaakt van de keukenkastjes uit ons vorige huis. Aangezien ik al in bevallingsrust was, ging het goed vooruit, op 4 dagen was de kamer af.”

“Momenteel wordt het kamertje nog niet gebruikt, want Camille slaapt nog bij ons op de kamer. Maar we gaan wel al soms in haar kamertje een boekje lezen. Zo leert ze dit ook al kennen als een gezellig plekje!”

Vragenrondje

Waar vond je inspiratie voor de kamer?

Jasmine: “Pinterest, VTWonen, Instagram”

Wat zijn je favoriete winkels?

Jasmine: “Sissy boy, Ikea, The Shop in Herentals, Hema”

Wat is je favoriete item van de kamer en waarom?

Jasmine: “Het behangpapier! We hebben lang getwijfeld tussen panters en beren, allebei van Roomblush. En eigenlijk zijn we er nog steeds niet helemaal uit, dus de volgende kinderkamer krijgt de beren!”

Praktische info

  • de grootte: 15 m²
  • stijl/thema: “We wilden geen typische meisjeskamer. We kozen voor een rustige kame,r maar wel met veel diertjes.”
  • gebruikte kleuren: wit en okergeel
  • materiaal vloer: eiken parket
  • behang/verf: behangpapier van Roomblush, verf is RAL9010 van Sigma (Pearl)

Wil jij ons ook een kijkje laten nemen in de slaapkamer van je kindje? Stuur een mailtje met een paar foto’s naar inge.moermans@roularta.be

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

Partner Content