Binnenkijken bij … Nien (10 weken)

Elke maand nemen we een kijkje in het paradijs van het kindje van een lezeres. Deze maand mogen we binnengluren in het hippe kamertje van Nien (10 weken) uit As.

EEN KIJKJE IN DE KAMER VAN NIEN (10 weken)

DEZE KAMER IS VAN …

Nien (10 weken).

MAMA CLAUDIA (29) VERTELT: 

“Bij mijn zoontjes (een tweeling van bijna 4 jaar) hebben we nooit iets gedaan aan hun kamertje. Bij Nien wou ik dus extra mijn best doen. Ik heb dan ook lang op voorhand inspiratie gezocht op Pinterest.

We zijn ongeveer een maand bezig geweest aan het kamertje. Mijn schoonouders zijn de kamer komen verven, mijn man heeft de kasten en het bedje in elkaar gezet en mijn mama is de hele kamer komen poetsen toen ze volledig af was. De inrichting heeft mijn man vooral aan mij overgelaten. Tijdens mijn zwangerschap heb ik verschillende winkels afgeschuimd op zoek naar leuke spulletjes.

De kamer bestaat uit 2 verdiepingen. De trap gaat naar een zolderkamer, waar ze nadien haar dressing of bureau kan installeren. Voorheen was de kamer het bureau van mijn man en op de bovenverdieping werkte ik aan mijn hobby.

Doorheen de volledige zwangerschap heb ik nagedacht over hoe ik de kamer kon maken zoals ik ze in mijn hoofd had. Ik ben er dan ook heel erg trots op!

VRAGENRONDJE

Waar vond je inspiratie voor de kamer?

Pinterest!

Wat zijn je favoriete winkels?

Action, Maisons du Monde en Ikea.

Wat is je favoriete item van de kamer en waarom?

De huisjes die aan de muur hangen. De tekeningen en haar naam heb ik zelf gemaakt met mijn Silhouette Cameo (n.v.d.r. een snijplotter) en daar ben ik wel trots op.

PRAKTISCHE INFO

  • De grootte: 8 m²
  • Stijl/thema: warm, krachtig
  • Gebruikte kleuren: wit, zwart, oker
  • Materiaal vloer: kliklaminaat
  • Verf: wit & oker. De driehoeken zijn stickers die ik zelf gemaakt heb met mijn Silhouette Cameo.

Wil jij ons ook een kijkje laten nemen in de slaapkamer van je kindje? Stuur een mailtje met een paar foto’s naar inge.moermans@roularta.be.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content