Kindvriendelijk restaurant uitgetest: Bar Muza in Lier

Koffie drinken met je vriendin of lekker uit eten met het gezin? Niet elke plek is even geschikt om met je kroost binnen te vallen. Daarom testen wij de leukste kidsproof koffiebars en restaurants voor je uit. Deze week: Bar Muza in Lier.

 

SFEER EN GEZELLIGHEID

Deze grote, maar charmante bar is supergezellig. Denk: hoge plafonds, massa’s licht en een warme, Scandinavische gloed. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op hun terras dat uitkijkt uit op een oneindig grasveld. Bar Muza is een toffe ontmoetingsplek aan de voet van het drukke centrum van Lier.

Kinderen welkom

Hier rennen je kinderen zich rot op de weide terwijl jij geniet van een zonovergoten terras. En ook binnen trekt de speelhoek de aandacht van de jongste bezoekers voldoende lang om een echt gesprek te voeren met je tafelgenoten.

BABYPROOF?

Ja hoor. Plaats voor buggy’s, een stapel kinderstoelen paraat én voldoende ruimte om te verschonen.

DE KAART

Er is een kaart voor elk moment van de dag. Eentje om te ontbijten, een voor overdag en een voor ’s avonds. Op elke kaart vind je enkele veilige kindergerechtjes terug en voor jou wordt het moeilijk kiezen.

DE GROOTSTE TROEF

Bar Muza heeft het allemaal. Het is de ideale plek voor je ontbijt, je koffiepauze, je lunch én je apéro of diner. En iedereen, jong of oud, komt en eet er graag.

ZIN IN MEER KINDVRIENDELIJKE PLEKJES?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content