Kindvriendelijk restaurant uitgetest: Buurtbar Barix in Deurne

Een koffie drinken met je vriendin of lekker uit eten met het gezin? Niet elke plek is even geschikt om met je kroost binnen te vallen. Daarom testen wij de leukste kidsproof koffiebars en restaurants voor je uit. Kindvriendelijk restaurant van de week: Buurtbar Barix in Deurne.

SFEER EN GEZELLIGHEID

In deze speelse, kleurrijke buurtbar ben je welkom op woensdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 21 uur.  Ideaal dus voor een vroege koffie met ontbijt, een lunch én een heerlijke hap wanneer er geen tijd of zin is om te koken. Op woensdag is het full house met allerlei activiteiten voor kinderen, en dan pik je er ook nog een familie- en avondfilm mee. Want Barix is eigenlijk de splinternieuwe bar van de eveneens vernieuwde Cinema Rix in Deurne.

KINDEREN WELKOM

Hier willen je kinderen nooit meer weg. Niet alleen worden hier op woensdag leuke activiteiten voor hen georganiseerd en kun je toffe films meepikken in de cinema, de bar is eigenlijk al een heerlijke attractie op zich. De felle kleurtjes verwelkomen hen meteen met open armen en het speelhoekje heeft boekjes, diertjes en blokken in overvloed. De favoriet van onze kinderen was het huisje met bijhorende klimmuur. Grotere kinderen hebben een hele reeks gezelschapsspelletjes om uit te kiezen.

BABYPROOF?

Dat ook. Mama’s en papa’s met buggy’s zijn heel welkom, er staan kinderstoelen en achteraan is een plek voorzien om te verschonen.

DE KAART

Keukenprins Kurt Wilbers tovert elke week een ander kraakvers menu op tafel aan (echt) heel democratische prijzen. Er is altijd een veggie-alternatief, een menu op kindermaat en croquejes.

DE GROOTSTE TROEF

In deze buurtbar kom je voor meer dan een drankje of een hapje. Hier ontmoeten buren elkaar en start of eindig je een leuk uitje. Met het gezin of, zoals ik deed, met een vriendin en haar kroost. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en jij bent weer helemaal opgeladen. Wij planden alvast een volgende date in, mét film. Gezellig!

ZIN IN MEER KINDVRIENDELIJKE PLEKJES?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content