Kindvriendelijke koffiebar uitgetest: Bar Stark in Deurne

Koffie drinken met je vriendin, of lekker uit eten met het gezin? Niet elke plek is even geschikt om met je kroost binnen te vallen. Daarom testen wij de leukste kidsproof koffiebars en restaurants voor je uit. De eerste in rij: Bar Stark in Deurne.

Sfeer en gezelligheid

First things first. We willen kindvriendelijkheid, maar ook wij moeten ons er thuis voelen. En dat lukt meteen in Bar Stark. De vroegere foyer van het Zilvermuseum werd supertof en gezellig ingericht met verschillende salonhoekjes en blanken houten tafeltjes en stoelen. Bovendien zijn bijna alle muren van glas en kijk je vanop elke plek uit over de gigantische tuin.

Babyproof?

Helemaal. De ruimte is zo groot dat je bijna aan elke tafel een buggy kwijt kunt. Hebben jullie er allemaal één bij? Dan is er in de ruime hal, waarin je een fuif zou kunnen geven, een zee aan plek dus. En bij de toiletten vind je een verschoningskussen voor wanneer de nood bij je kleintje hoog is.

De kaart

De kaart is beperkt, maar ok. Je hebt hier een ruime keuze aan warme dranken, frisdranken, biertjes en wijntjes. Voor de kleine honger bieden ze yoghurt met granola, soep met brood, een reeks kleine (ook gezonde) hapjes én taart.

De grootste troef

Voor Bar Stark is het haar ligging: midden in het mooiste park van Antwerpen, het Rivierenhof. Hier kom je heerlijk uitblazen of opwarmen na een wandeling in het park of een bezoek aan de zalige speeltuin. En, hoewel ze kinderen hier heel graag zien komen, kunnen jullie zo weer de natuur in, wanneer de kinderen het toch iets te bont dreigen te maken. Of je laat ze uit in hun gigantische tuin, want die hebben ze ook.

Zin in meer kindvriendelijk plekjes?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content