Getty Images

Smospotje in huis? Leg een knoeimat onder de eetstoel

Heb jij ook een klein smospotje in huis? En ben je bang dat al dat geknoei en geklieder met eten of verven je mooie vloer gaat beschadigen? Dan is een speciale vloer- of knoeimat die je onder de kinderstoel plaatst het overwegen waard.

Een knoeimat, de beste vloerbeschermer

Een knoeimat is een dunne mat die je onder de eetstoel of in het knutselhoekje van je kapoen plaatst. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld etensresten of verf hardnekkige vlekken maken op je vloer, of dat je putjes krijgt door speelgoed dat op de grond valt. Bovendien zijn er tegenwoordig stijlvolle matten verkrijgbaar die een meerwaarde zijn voor je interieur. Zoals deze bijvoorbeeld!

Shopping: de mooiste knoeimatten

Eeveve Dots – Kaneel | Ronde vloermat

eetstoel knoeimat vloermat

Deze leuke vloermat is ontworpen in Nederland en ideaal om je mooie vloer te beschermen. Ze heeft een diameter van 110 cm, is slechts 1 mm dik en is multifunctioneel. Gebruik de mat onder de eetstoel van je kindje, maar ook om je tafel te beschermen of tijdens de zindelijkheidstraining.
€ 69,95. Hier te koop.

Everleigh & Me knoeimat – Olive

eetstoel knoeimat vloermat

Ook de stijlvolle knoeimatten van Everleigh & Me komen handig van pas als je je vloer wilt beschermen tijdens het eten en spelen. De matten hebben een diameter van 105 cm, blijven dankzij de antisliplaag goed liggen en zijn makkelijk schoon te maken.
€ 60,00. Hier te koop.

Toddlekind Clean Wean Mat Knoeimat 105cm | Sandy Lines Tan

eetstoel knoeimat vloermat

Mooie en handige knoeimat van Toddlekind. Ideaal voor onder de babystoel, bureaustoel of iedere andere plek waar de vloer bescherming nodig heeft. De mat heeft een diameter van 105 cm en is 1 mm dik, het perfecte formaat voor onder een kinderstoel.
Tip: ook handig voor tijdens het knutselen of een lekkere outdoor picnic.
€ 65,00. Hier te koop.

By Lille Vilde Knoeimat Leer Rust

eetstoel knoeimat vloermat

Deze stijlvolle vloer- of knoeimat is gemaakt van mooi vegan leer met natuurrubber als basis. De mat heeft een diameter van 110 cm en is 3 mm dik. Schoonmaken kan met een vochtige doek en wat mild afwasmiddel bij hardnekkige vlekken.
€ 77,95. Hier te koop.

Ook interessant voor jou:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (rechts bovenaan op de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content