10x de leukste kraamcadeautjes met naam

Door -
kraamcadeau naam persoonlijk
Getty Images
Joepie, er is een baby’tje geboren. Deze kleine spruit verdient natuurlijk het allermooiste cadeau. Wil je echt persoonlijk uit de hoek komen? Dan kies je een cadeau met de naam van de baby. Dit vinden wij de leukste kraamcadeautjes met naam.

De leukste kraamcadeautjes met naam

Geboorteposter op schaal

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Deze geboorteposter herinnert je eraan hoe klein je kindje was toen hij geboren is. De tekening wordt namelijk perfect op schaal gemaakt. Was je kindje 51 cm? Dan is de baby op de tekening dat ook. Onderaan de poster vind je de geboortegegevens van de baby: de naam, de lengte, het gewicht en de geboortedatum. Van alle kraamcadeautjes met naam is dit vast het meest originele!

Maak hier je persoonlijke geboorteposter.

Regenboog met naam

Het houten speelgoed van Little Dutch behoort tot onze favorieten, met bovenaan het lijstje deze mooie regenboog. Hier kun je ‘m laten personaliseren. Het perfecte kraamcadeau!

Houten decoratie

Nog een regenboog, maar dan als illustratie op een prachtig houten bord dat de perfecte decoratie vormt voor de kinderkamer. Op het bord staat de door jou opgegeven naam en daaronder de tekst “een klein wonder”.

Bestellen kan hier.

Memorybox met naam

In deze mooie bewaardoos met naam verzamelen de ouders de mooiste spulletjes voor als het kindje groter is. Geef je de memorybox cadeau, vul ze dan met kleine verrassingen. Dubbel zo leuk!

De box koop je hier.

Persoonlijke groeimeter

Wat worden ze snel groot! Deze groeimeter met de naam van de baby staat vast prachtig in de kinderkamer.

Koop ‘m hier.

Nachtlamp met naam

Nog een mooi decoratief element voor in de kinderkamer is dit prachtige nachtlampje waarbij de naam van het kindje gaat oplichten. Dit duurzaam lampje is gemaakt van eikenhout en golfkarton en werkt met een zuinige led lamp.

Koop het hier.

Je eigen babydeken

De nieuwe baby heeft vast ook een heerlijk zacht dekentje nodig. Hier laat je er eentje maken, helemaal naar jouw smaak. Kies de stof en het lettertype of geef het geboortekaartje door ter inspiratie.

Speenkoord met naam

Heeft de baby een tutje, dan is een speenkoord met naam het ideale geschenkje. Hier verkrijgbaar.

Knuffeldoekje

Dit mooi, zacht knuffeldoekje met naam is niet alleen fijn om mee te knuffelen, maar helpt ook bij het inslapen.

Bestel het hier.

Gepersonaliseerd geboorteboek

In dit boek speelt de nieuwe baby de hoofdrol, hoe cool is dat? De naam van de baby wordt op de kaft en in het verhaal verwerkt. Ook de namen van opa, oma, mama en papa komen terug. Een prachtige verrassing voor de baby en zijn ouders!

Bestel het hier.

Nog meer leuke kraamcadeautjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here