Laat jij je baby veilig slapen? Maak kans op een AeroSleep ‘Veilig Slapen’-pakket!

Een goede nachtrust voor je kind is super belangrijk. Laat je baby niet alleen comfortabel slapen, maar ook veilig!

Niets zo leuk als de kinderkamer in te richten voor de komst van je kleine spruit: de mooiste kleuren uitkiezen voor de verf, het bedje in elkaar zetten en decoreren met schattig beddengoed en knuffelberen. Maar heb je ook al eens nagedacht over het slaapcomfort van je kleintje? Het is immers heel belangrijk dat je baby comfortabel én veilig slaapt!    

Veilig slapen met AeroSleep

[imageid:1494274;width:300;height:;align:right;caption:aerosleep baby]

AeroSleep is met zijn producten de Europese topper om baby’s veilig te laten slapen. Dankzij de unieke 3D-technologie in de AeroSleep matrasbeschermer ontstaat een luchtlaagje waardoor je kindje altijd kan blijven ademen, zélfs als het op z’n buikje ligt. Je kan de matrasbeschermer apart of in een ‘Veilig Slapen’-pakket verkrijgen, waarbij ook een matras zit. Je kiest uit het ‘Veilig Slapen Essential’, ‘Evolution’ of ‘Natural’-pakket . De ‘Evolution’-matras is bovendien bekroond door de Nederlandse consumentenbond als Beste Babymatras! 

[imageid:1494278;width:300;height:;align:right;caption:aerosleep hoes]

Temperatuurregulerend

Tijdens warme nachten voert dit luchtlaagje ook overtollige warmte af, want een baby kan z’n lichaamstemperatuur zelf nog niet zo goed reguleren. De kans op oververhitting vermindert, waardoor jij en je baby een zalige nachtrust tegemoet gaan!  

Hygiënisch & praktisch

Naast het 3D-luchtlaagje, absorbeert het absorptielaagje alle vocht afkomstig van braaksel of de luier. Het beschermlaagje tenslotte is waterdicht en zorgt ervoor dat de matras zelf schoon blijft. Tegelijkertijd fungeert deze laag ook als ondoordringbaar schild voor bacteriën en allergenen.   

[imageid:1495276;width:300;height:;align:right;caption:aerosleep matras]

De matrasbeschermer kan je zonder problemen in de wasmachine wassen op 60°C en is zo weer klaar voor gebruik.   Meer info rond de technologie, producten en afmetingen vind je op www.aerosleep.be

WIN: een AeroSleep ‘Veilig Slapen’-pakket!

Zelf de werking van AeroSleep ervaren? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een volledig ‘Veilig Slapen’-pakket twv 200 euro voor je baby. Dit pakket bevat een AeroSleep matras, matrasbeschermer en 2 AeroSleep hoeslakentjes die de luchtdoorlaatbaarheid van de matrasbeschermer garanderen.  

Doe mee aan de wedstrijd 

 

[imageid:1494280;width:640;height:;align:center;caption:aerosleep prijs]

Partner Content