© Jorien Van Elven

Makkelijk: een legging met bretellen voor je kindje

Bij een maillot of kousenbroek denken we meteen aan meisjeskleding. Iets dat je onder een rokje of kleedje draagt. Een legging met bretellen kan zowel voor jongens als meisjes en is erg handig, zowel als broekje als onder een kledingstuk.

Handig: een legging met bretellen

Wij zijn verzot op deze leggings met bretellen voor onze kindjes. Ze zijn lekker warm en comfortabel en bovendien multifunctioneel! Draag ze als broekkousen onder een rok of kleedje, als legging met een trui erop of als salopette. De bretellen zorgen ervoor dat het broekje niet afzakt en dat je kindje geen last heeft van een blote rug. Dit zijn onze favorieten.

Silly Silas warmy tights – pearl grey


Deze retro maillot met bretellen zit lekker comfortabel en zakt niet af. Ze zijn extra dik vanwege een laagje badstof en dus heerlijk warm tijdens de herfst, winter en koude dagen in de lente.
€ 20,00. Hier te koop.

Hene design maillot met bretels – Nude

maillot legging salopette
De ideale broekkousen, maar net zo leuk als legging met een truitje op of als salopette. Ook fijn voor je kindje: geen sokken die uitvallen, geen koude enkels of blote ruggetjes.
€ 17,95. Hier te koop.

Mile maillot met bretels – Crème


Leuke retro maillot met elastische bretels.
€ 15,95. Hier te koop.

Condor broekkous met bretellen – Mustard


Deze broekkousen met bretellen zijn ideaal voor actieve baby’s en kindjes.
€ 18,90. Hier te koop.

Little Koekies baby maillot met bretels – Zwart


Superhandig! Dankzij de bretellen blijft de maillot goed zitten.
€ 16,95. Hier te koop.

Nog meer zachte kinderkledij:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content