Lekker warm!

O… wat is het ’s morgens vroeg weer koud als je opstaat! Wees slim en doe het stylish: zorg ervoor dat je kids eerst naar hun badjasje grijpen als ze uit bed komen!

En met deze mooie badjasjes van Pjbasics.com moet dat wel lukken… Prachtig, zijn ze! En natuurlijk heerlijk warm. Ze kosten € 45,-.

Ken je het babylabel Bam Bam? Alle items heel basic, puur en clean zijn uitgevoerd. Hier even geen felle kleurtjes, hier even geen herrie aan het hoofdje van je baby. Alles is in wit, zilver of grijs uitgevoerd. Dat staat mooi en fris in de babykamer. En in je huis! Echt ideaal als je een leuk babycadeautje zoekt.
Zoals deze muziekbal: prachtig toch? Hij kost 19,95 euro.

Geurende ketting
Een ketting die lekker ruikt? Jawel: BySoos.nl maakt ze! Leuk om zo’n cadeautje te geven… of te krijgen! Reken maar dat je nieuwe aankoop prachtig wordt verpakt, en dat even later je huis heerlijk ruikt… De zeepkettingen kosten € 16,95. Check meteen even al die leuke sieraden die deze webshop verkoopt!
 
Met dank aan Flavourites . Flavourites – de leukste webshops is een verzameling van de allerleukste webshops . Ideaal als je een druk leven leidt, met een sociaal leven, carrière en kids.

Al je kleding, cadeautjes , hebbedingen voor de kids en leuke spullen voor in huis shop je voortaan relaxed vanuit huis.

Bezoek ook het online magazine FlavourZine.nl. Elke maand nieuw!

 

Partner Content