Lily-Balou is dubbel genieten

Lily-Balou is een webshop om dubbel van te genieten. Want nu je mama (of papa) bent weet je het: echt genieten doe je niet meer alleen.

Een unieke draagdoek van Lily-Balou is niet te missen. Daarmee geef je jezelf de vrijheid om overal en op elk moment te stralen met je flinke meid of stoere kerel.

Het versterkt de band met je kind en bovendien is het een heel gezonde manier om je kind mee te nemen. Alle draagdoeken zijn trouwens zelf ontworpen. De belangrijkste kenmerken: veilig, gemakkelijk aan te doen en ze moeten eruit zien als om van te snoepen. Trendy, hip, retro… Met Lily-Balou ziet de wereld er meteen heel wat vrolijker uit. Voor jezelf, maar ook voor je spruit die volop meegeniet in de draagdoek.

Op www.lilybalou.be vind je nog heel wat meer leuks. De kleurrijke poncho’s zijn niet te versmaden: ze zijn gemakkelijk aan  te doen, je kids zijn er dol op en ze zien er met hun poncho nog extra schattig uit ook.

De veelzijdige dekentjes in dezelfde trendy en fleurige stijl zijn aanraders. Als wikkeldeken, boxkleed, speeldeken,… ze komen altijd van pas. Binnenin schapenvelzacht en aan de buitenkant katoen met onweerstaanbare kleuren en prints.

Lily-Balou is er om volop te genieten van je kleintjes, voor het grootjes worden (en dat gaat zo snel). Neem een kijkje op www.lilybalou.be en begin alvast dubbel te genieten.

Partner Content